info@vanmeijel.com Contact

Van Meijel is sinds 1995 uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in het adviseren over en het bestrijden van houtaantastende insecten. Denkt u hierbij aan de meest voorkomende houtinsecten houtworm en boktor. Maar wij bestrijden zeker ook de spinthoutkever en de bonte knaagkever.

Medewerkers van Van Meijel zijn geschoold, hebben jarenlange ervaring, werken volgens diverse richtlijnen in de markt en beschikken over allerlei papieren; bijvoorbeeld het ‘vakbekwaamheidsdiploma Houtconservering’, maar ook het veiligheidscertificaat VCA.

Van  Meijel is lid van de NVPD  (Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven)  en is aangesloten bij het  KAD (Kennis- & Adviescentrum Dierplagen).

Op vakkundige wijze adviseren en bestrijden wij voor zowel de particuliere sector als voor de zakelijke sector. Binnen de particuliere sector werken wij uiteraard voor een ieder, maar bijvoorbeeld ook via diverse woningbouwcorporaties en voor haar huurders. Binnen de zakelijke sector werken wij veelal voor inkoopmakelaars, verkoopmakelaars en bouwbedrijven en aannemers. Tevens werken wij veel voor de Monumentenwereld, waaronder de Monumentenwacht en Cultureel Erfgoed.